Daut Haradinaj

Daut Haradinaj

 • PartiaAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
 • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI
 • Numri total i votave30,417
 • Më së shumti votaDeçan (9,131)
Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Deçan
 • Vendi i lindjes Deçan
 • Data e lindjes 01.04.1978
 • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

87%

117 nga 134 seanca

Rangimi: i 18-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

76%

25 nga 33 mbledhje

Rangimi: i 57-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

50%

3 nga 6 pyetje

Rangimi: i 4-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

21 nga 21 votime

Rangimi: i 1-ri

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 01/07/2019 Pyet: Dren Fushë Kosovë

  Përshëndetje deputeti Haradinaj, po ju shkruaj prap lidhur me pensionet e familjeve të dëshmorëve dhe premtimit publik të Kryeministrit nga partia juaj që do ndalohet e padrejta që u është bërë familjeve të dëshmorëve me ndalesën e pensioneve të dyfishta. Më jeni përgjigjur që është çështje ligjore dhe së shpejti do rregullohet, por po kalojnë më shumë se dy vite dhe ende ska asgjë. Keni formuar një komision ad hoc dhe që realisht është formuar sa për të marr mëditje dhe duke përcjellur punën e tyre shihet se as këtë vit kalendarik nuk ka asgjë. Pse kryeministri nuk e mori vendimin njëjtë sikur për pjestarët e FSK-së dhe ish TMK-së që deri në rregullimin e ligjeve t’iu lejohet edhe familjeve të dëshmorëve marrja e pensioneve të dyfishta, por të diskriminohen në këtë mënyrë.

 • 04/03/2019 Pyet: Melos Fushë Kosovë

  Përshëndetje deputeti Haradinaj, pyetja ime ka të bëj me vendimin e Kryeministrit Harandinaj për pensionet e dyfishta, pse nuk janë përfshirë në vendimi e Qeverisë së Kosovës të datës 28.12.2018 edhe familjet e dëshmorëve për lejimin e marrjes së pensioneve të dyfishta njëjtë sikurse i’u lejua ish pjestarëve të FSK-së, edhe pse ishte premtimi i tij qysh në ditët e para të udhëheqjes së Qeverisë.

  11/03/2019 Pas 6 ditëve

  I nderuar, rreth pensionit të familjeve të dëshmorëve është e rregulluar me ligj të veçantë, jemi në proces të ri-amëndamentimit të këtij ligji që do e lejonte marrjen e pensionit të moshës dhe pensionit të familjarit të dëshmorit. Ligji për Skemat Pensionale i vitit 2015 është kundërshtuar fuqishëm nga ana ime.Respekt për ju!

  Sinqerisht,

  Daut Haradinaj

 • 28/01/2019 Pyet: Burimi Podujevë

  Përshëndetje i nderuar deputet z.Daut Haradinaj, kam respekt për ju dhe familjen e tuaj por desha ta bëj një pyetje. Për prindërit e familjeve të dëshmorve për të cilëve ju ka ndal pensioni i pleqërisë në Kosovë dhe që dy vite ata nuk i gëzojnë këto pensione gjë e cila mendoj që është shumë e padrejtë. Arsyetimi i tyre ka qenë që vetëm një pension është i lejuar që të mirret, ose ai i pleqërisë ose e familjes së dëshmorit. A ka ndonjë ndryshim kur votohet buxheti këtë muaj për këto familje të rëndësishme që kanë dhënë për Kosovën?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Daut Haradinaj

AAK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi