Kadri Veseli

Kadri Veseli

 • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
 • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseV, VI
 • Numri total i votave129,947
 • Më së shumti votaSkenderaj (13,307)
Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Mitrovicë
 • Vendi i lindjes Mitrovicë
 • Data e lindjes 31.05.1967
 • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

84%

112 nga 134 seanca

Rangimi: i 23-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 4 pyetje

Rangimi: i 8-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

15 nga 15 votime

Rangimi: i 1-ri

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 03/06/2019 Pyet: Besi Pejë Pyetje per dialogun

  Përshëndetje z.Veseli, pyetje ime është kjo:pse autostrada Prishtinë-Pejë nuk po vazhdohet por ka mbetur e bllokuar në Malishevë? Ku është problem sepse ajo rrugë ka 10 vite që ka filluar të ndërtohet dhe në ndërkohë po fillojnë të ndërtohen edhe shumë rrugë të tjera por ndërtimi i kësaj rruge nuk po përfundon? Ju përshëndes!

 • 03/02/2019 Pyet: Fatlum Prizren

  I nderuar z.Veseli, pasi që keni miratuar Ligjin për pagat në sektorin publik a nuk mendoni që në sektorin privat duhet ndërhyrje patjetër? Në sektorin privat janë aktiv afër 270 mijë punëtorë me paga shumë të ulëta duhet patjetër të vendoset në Kuvend sepse është çështje shumë serioze.

 • 30/01/2019 Pyet: Gezim syla Lipjan

  Përshëndetje z.Veseli, kam një pyetje për ju në lidhje me kushtet e punës së punëtorëve në sektorin privat. A do të ndërrmarrë Kuvendi ndonjë nismë për mbikëqyrje të zbatimit të Ligjit të Punës në sektorin privat gjegjësisht në respektimin e orarit të punës dhe diskriminimin që po u bëhet punëtorëve në sektorin privat?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Kadri Veseli

PDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi