Pyetjet parlamentare të: Time Kadrijaj

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
14/12/2017 Infrastrukturë
Pyetja ka kohë që është bërë, por ka rastisur që ndonjëherë s’ka qenë ministri këtu, ose ndonjëherë s’kam qenë unë. Dua të them se nga të gjitha qeveritë është folur për rrugën Deçan - Plavë, por e njëjta vazhdon të jetë e papërfunduar. Mendo
Lexo më shumë
Pal Lekaj Po
16/03/2018 Shëndetësi
Ministër, janë dy gjenerata, drejtimi biokimi-fiziologji, janë gjenerata 2005/06, 2006/07, afërsisht janë sot 80 studentë të diplomuar. Mirëpo, ende kanë ngelur në dorën e fatit, sepse nuk po mund të licencohen. Në vitin 2009 është bërë një marrëveshj
Lexo më shumë
Uran Ismaili Po
16/03/2018 Shëndetësi
Shpesh herë nëpër mediat tona është përfol çështja e stendave. Shumë pacient që janë trajtuar nëpër klinika private për këtë çështje kanë paguar shuma të larta për këtë intervenim dhe ka ndodhë që kur këta pacient kanë kryer vizita qoftë brenda ose jasht
Lexo më shumë
Uran Ismaili Jo
17/05/2018 Sociale
Komisioni qeveritar ndërministror për përcaktimin e shkallës së invaliditetit ka një sjellje tepër të papërgjegjshme në raport me invalidët e luftës. Unë si mjeke e luftës kam marrë shumë shqetësime nga bashkëluftëtarët, të cilët vetë i kam trajtuar në l
Lexo më shumë
Skender Reçica Po
03/05/2018 Punë të Jashtme
Kryeministër, më datën 21.3.2018 është ratifikuar marrëveshja për demarkacionin, pjesë e këtij ligji është edhe raporti i Komisionit Shtetëror, të njohur si Komisioni Bulliqi. Po ashtu është edhe marrëveshja e nënshkruar në mes të dy presidentëve, me të
Lexo më shumë
Ramush Haradinaj Po
05/06/2018 Shëndetësi
Shumë pacientë për trajtim jashtë institucioneve shëndetësore publike kërkojnë ndihmë dhe përkrahje materiale nga ana e Ministrise se Shendetěsisě. Ministria ato raste që i plotësojnë kushtet i përkrah me 70% të shumës së kërkuar duke u bazuar në profatu
Lexo më shumë
Uran Ismaili Jo