Time Kadrijaj

Time Kadrijaj

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Deçan
 • Vendi i lindjes Deçan
 • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

85%

114 nga 134 seanca

Rangimi: e 21-ta

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

86%

83 nga 96 mbledhje

Rangimi: e 27-ta

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

35 nga 35 votime

Rangimi: e 1-ra

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Time Kadrijaj

AAK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi