Pyetjet parlamentare të: Adem Mikullovci

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
16/04/2018 Sociale
E kam parashtruar me kohë, moti, ka qenë kërkesë, e kam parashtruar edhe një herë për pensionin artistik njerëzve që kanë lënë gjurmë në art dhe në kulturë.
Skender Reçica Po
03/05/2018 Drejtësi
Pyetja ime është kjo: Në vitit 1997, avokati Bajram Kelmendi ngriti aktpadi kundër Slobodan Milosheviqit dhe regjimit serb për gjenocid ndaj popullit shqiptar në Kosovë. Atë aktpadi në Gjykatën e Strasburgut, gjykatë evropiane, avokati e pagoi me kokën e
Lexo më shumë
Ramush Haradinaj Po
05/06/2018 Financa
Për ministrin e Financave, zoti nën, për ministrin e Financave kam një pyetje. Zoti ministër, a keni ndërmarrë ndonjë hap ose çka keni bërë që ta ktheni Fondin pensional, të cilin e ka grabitur Serbia nga Kosova? Flitet për një shumë bukur të madhe, por
Lexo më shumë
Ramush Haradinaj Jo
06/12/2018 Shëndetësi
Sali Krasniqi është specialist për laparoskopi. Është mjek, një nga mjekët më të mirë që kemi dhe është ekspert për laparoskopi. Dy vjetët e fundit për shkaqe shëndetësore, zoti ministër, ai ka punuar me orar të shkurtuar. Tash i është thënë ose ora
Lexo më shumë
Uran Ismaili Po