Pyetjet parlamentare të: Blerta Deliu-Kodra

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
17/05/2018 Punë të Jashtme
Fushata agresive e Serbisë për tërheqjen e njohjeve ndaj shtetit të Kosovës, si dhe veprimet e fundit të Serbisë përfshirë edhe ndalimin e sportistëve kosovar që të marrin pjesë në gara, ka për qëllim pengimin e Kosovës në përfaqësimin e saj në arenën nd
Lexo më shumë
Behgjet Pacolli Jo
05/06/2018 Bujqësi dhe Blegtori
Shpresoj që ministri do të na përgjigjet. Nuk e kam parë një kohë të gjatë në seancë. Fjala është për ditët e fundit në disa prej komunave të Kosovës ka pasur reshje të mëdha, të cilat kanë shkatërruar një pjesë të madhe të kulturave bujqësore. Dëme të s
Lexo më shumë
Nenad Rikalo Jo
05/07/2018 Bujqësi dhe Blegtori
Faleminderit, zonja Dërguti, Është e vërtetë që këtë pyetje e kam bërë edhe në njërën prej seancave të fundit dhe natyrisht sot kam dashur ta parashtroj edhe si shqetësim, meqë kryeministri është këtu, që ministri Rikalo nuk po u përgjigjet kërkesav
Lexo më shumë
Ramush Haradinaj Po