Blerta Deliu-Kodra

Blerta Deliu-Kodra

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Skenderaj
 • Vendi i lindjes Skenderaj
 • Data e lindjes 08.12.1980
 • Kualifikimi Shkenca Politike

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

125 nga 134 seanca

Rangimi: e 9-ta

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

86%

61 nga 71 mbledhje

Rangimi: e 28-ta

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 3 pyetje

Rangimi: e 8-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

29 nga 30 votime

Rangimi: e 6-ta

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 05/08/2019 Pyet: Agim Prishtinë

  E nderuara deputete, cili është qëndrimi i PDK-së në lidhje me Ligjin për Objektet pa Leje, përkatësisht për ato objekte të cilat do të futen në listën e pritjes. Babai im i ndjerë ka blerë truall në Prishtië në vitin 1985, ndërsa ka ndërtuar shtëpinë në vitin 1995. Tani në kadastër po figuron që shtëpia jonë është në pronë publike. Si mendoni që t’i zgjedhin këto probleme, me sa kam pa, ekziston një numër i madh i qytetarëve që ka të njëjtat telashe. Me respekt, Agimi!

 • 03/02/2019 Pyet: Fatmir Drenas

  Përshëndetje e nderuara deputete znj.Blerta Deliu-Kodra – Kodra, sipas të dhënave për shpenzimet e deputetëve në udhëtime jashtë vendit, shihet se ju keni pasur shumë udhëtime. Cilat kanë qenë rezultatet e takimeve të realizuara në kuadër të përmbushjes së agjendës Evropiane për Kosovën?

 • 02/02/2019 Pyet: Hajriz Ferizaj

  E nderuara deputete znj.Deliu- Kodra, sa jeni të angazhuar që çështjen e liberalizimit të vizave ta procedoni në agjendën e Këshillit të ministrave të BE-së që mbahet në mars 2019? Dihet që Presidenca e BE-së në gjashtë muajt e parë të këtij viti do t’I kaloj Rumanisë, por në votimin e fundit në PE, shumica e eurodeputetëve rumunë kanë votuar PRO heqjes së vizave, edhe pse Rumania nuk e njeh shtetesinë tonë! A mendoni se me një lobim më aktiv nga ana juaj tek krerët e BE-së ju imponohet Rumanisë vendosja në agjendë e çështjes së vizave? Ju dëshiroj punë të mbarë dhe gjitha të mirat!

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Blerta Deliu-Kodra

PDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi