Pyetjet parlamentare të: Fatmire Kollçaku

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
30/01/2019 Punë të Brendshme
Ju falënderoj, edhe pse ministri nuk është këtu, unë do ta parashtroj pyetjen, meqenëse bëhet fjalë për Ligjin për rendin dhe qetësinë publike, në fakt, për nenin 8, për të cilin është përgjegjës Ministria e Punëve të Brendshme, që ka të bëjë me faktin q
Lexo më shumë
Ekrem Mustafa Jo
30/01/2019 Sociale
Faleminderit! Në Kuvend, zoti ministër, është miratuar rezoluta nr. 06/L-007, ku në njërën nga pikat, ka qenë rezolutë e propozuar nga Lëvizja Vetëvendosje, mirëpo e përkrahur edhe nga grupet e tjera parlamentare. 32 Në pikën e pestë të rezolutës kërkohe
Lexo më shumë
Skender Reçica Po
30/01/2019 Shëndetësi
I nderuar, z.Ministër, Në cilën fazë është përpilimi i listes esenciale.A është afër perfundimi i saj. A po mirren për bazë sygjerimet e doktorave të cilët kanë vërejtje gjatë procesit?
Uran Ismaili Jo