Pyetjet parlamentare të: Ganimete Musliu

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
14/12/2017 Shëndetësi
Duke pasur parasysh që në rastet emergjente, siç janë aksidentet në trafik, zjarrvëniet apo aksidente të natyrave të tjera me rrezikshmëri të lartë, të parët që arrijnë në vendin e ngjarjes, para policisë dhe zjarrfikësve, gjithmonë janë punëtorët mjekë
Lexo më shumë
Uran Ismaili Jo
14/12/2017 Shëndetësi
Pyetja ime e dytë që prapë i drejtohet ministrit të njëjtë, ministrit të Shëndetësisë, zotit Uran Ismajli, është për infermieret, të cilat kanë përfunduar Fakultetin e Infermierisë në Kosovë dhe paguhen me koeficientin e njëjtë sikur infermieret me shko
Lexo më shumë
Uran Ismaili Jo
02/03/2018 Drejta të Njeriut
Kolege dhe kolegë deputetë, I nderuar ministër, zoti Reçica, Çështja për të cilën e kam drejtuar pyetjen tek ju është sot mosrespektimi i të drejtave të punëtorëve në sektorin privat, aksidentet e shumta në vendin e punës, mbikëqyrja e sektorit pr
Lexo më shumë
Skender Reçica Po
02/03/2018 Drejta të Njeriut
Faleminderit, ! Edhe kisha kërkuar prej regjisë të mos i ndërpritet fjala ministrit, për arsye se është një temë shumë interesante, me rëndësi të veçantë për qytetarët e Republikës së Kosovës. Ministër, e thatë se kemi vetëm 41 inspektorë në nivel të Kos
Lexo më shumë
Skender Reçica Po
16/03/2018 Shëndetësi
Pyetja ime sa i përket ministrit Ismajli ka të bëjë me pirjen e duhanit në hapësira të mbyllura, konkretisht Ligji për duhanin. I nderuar ministër, A mund të na thoni, sa po zbatohet Ligji për duhanin, statistikat nga terreni nuk tregojnë një rezulta
Lexo më shumë
Uran Ismaili Po
02/03/2018 Shëndetësi
Në fillim të shkurtit ka filluar shërbim 24 orësh në kardiologjin invasive. I nderuar Ministër a mund të na informoni rreth këtij shërbimi si po ecën dhe sa janë të kënaqur qytetarët me këtë shërbim dhe a janë mjaft të informuar për këtë shërbim duke pas
Lexo më shumë
Uran Ismaili Jo
16/04/2018 Shërbime Publike
E nderuar ministre, të gjithë jemi të njoftuar se gjatë sezonës së kaluar dimërore të gjithë vizitorët që kanë vizituar Brezovicën kanë paguar taksë hyrëse për persona dhe automjete, dhe kjo nuk ka qenë ndonjë shumë e pavërejtur. E nderuara ministre,
Lexo më shumë
Fatmir Matoshi Jo
14/06/2018 Infrastrukturë
Pyetja ime ka pasur të bëjë me kyçjen e Doganajt te Kaçaniku në autostradën Prishtinë-Shkup, që do të inaugurohet së shpejti, e qytetarëve të Vitisë do t’u duhet t’i bëjnë nga Gërlica deri nëDoganaj të Kaçanikut për t’u kyçur në autostr
Lexo më shumë
Pal Lekaj Jo
14/06/2018 Sociale
Diskriminimi i punëtorëve në sektorin privat vazhdon edhe më tutje në të gjitha aspektet. Ditët e fundit, kur shumë të rinj dhe të reja e shohin si mundësi për në një vizë pune gjatë përgatitjes së dokumenteve për aplikimin ata kanë vërejtur se pavarësis
Lexo më shumë
Skender Reçica Jo
12/07/2018 Punë të Brendshme
Faleminderit, nën! Të nderuar kolege dhe ju kolegë deputetë, Të nderuar ministra, I nderuar ministër Gashi, Duke pasur parasysh se Policia e Kosovës po përballet çdo ditë me sfida të ndryshme dhe herë pas here me situata të rënda dhe të vështira, e dimë
Lexo më shumë
Bejtush Gashi Po
12/07/2018 Punë të Brendshme
Faleminderit, ministër! Edhe ju ishit shumë konkret, po ashtu sikur unë që isha shumë konkrete dhe direkte me pyetje, por më intereson të di si ministër i Punëve të Brendshme a keni bërë ndonjëherë kërkesë direkte te ministri i Shëndetësisë që të inicioj
Lexo më shumë
Bejtush Gashi Po
23/07/2018 Arsim
Në debatet e shumta që kam realizuar me të rinjtë e Kosovës, në shumicën e rasteve si pengesë në ngritjen e cilësisë së arsimit ata e potencojnë edhe mungesën e laboratorëve dhe pajisjeve të tjera për hulumtime e punë shkencore, si në shkollat e mesme, a
Lexo më shumë
Shyqeri Bytyqi Po
12/04/2019 Tregti
I nderuar ministër, Ka tre muaj që kur Kosova vendosi taksë doganore, vërtet tash janë bërë katër muaj, se pyetjen e kam bërë para një muaj, pikërisht sot një muaj e kam bërë pyetjen. Që kur ka vendosur taksë doganore 100% për importet nga Serbia dhe Bos
Lexo më shumë
Endrit Shala Po
12/04/2019 Sociale
Të punësuarit në sektorin privat në Kosovë flasin për shkelje të mëdha të drejtave të tyre në punë. Orari i stërzgjatur i punës, punësimi pa kontratë pune, pagesa jo e rregullt, pasiguria në punë janë disa nga shkeljet në të cilat përballen këta punëtorë
Lexo më shumë
Skender Reçica Po