Pyetjet drejtuar deputetit Fidan Rekaliu

  • 21/02/2019 Pyet: Mehdi Malaj Prishtinë

    Përshëndetje z. Rekaliu, pyetja ime ka të bëj me çështjen e arsimit. Nëpër institucionet parashkollore, Komuna e Prishtinës nuk po i liron nga pagesa për kohën sa kanë qëndruar në grevë. A mund ta ngrisni këtë çështje në komision pasi që shumë nga komunat e kanë bërë lirimin nga pagesa për një muaj të plotë. Faleminderit!

  • 31/01/2019 Pyet: Besart Hoti Rahovec

    Pse nuk po zbatohet Ligji për ndalimin e pirjes së duhanit në vende të mbyllura (kafene, restorante, hotele). Ne që nuk e konsumojmë duhanin po kemi probleme të mëdha. Ju lutem të bëni presion tek Qeveria dhe inspektorët!