Fidan Rekaliu

Fidan Rekaliu

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Podujevë
 • Vendi i lindjes Podujevë
 • Data e lindjes 25.01.1987
 • Kualifikimi Shkenca Politike

Pjesëmarrja në seanca plenare

88%

118 nga 134 seanca

Rangimi: i 17-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

46%

36 nga 78 mbledhje

Rangimi: i 92-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 2 pyetje

Rangimi: i 8-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

14 nga 14 votime

Rangimi: i 1-ri

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 21/02/2019 Pyet: Mehdi Malaj Prishtinë

  Përshëndetje z. Rekaliu, pyetja ime ka të bëj me çështjen e arsimit. Nëpër institucionet parashkollore, Komuna e Prishtinës nuk po i liron nga pagesa për kohën sa kanë qëndruar në grevë. A mund ta ngrisni këtë çështje në komision pasi që shumë nga komunat e kanë bërë lirimin nga pagesa për një muaj të plotë. Faleminderit!

 • 31/01/2019 Pyet: Besart Hoti Rahovec

  Pse nuk po zbatohet Ligji për ndalimin e pirjes së duhanit në vende të mbyllura (kafene, restorante, hotele). Ne që nuk e konsumojmë duhanin po kemi probleme të mëdha. Ju lutem të bëni presion tek Qeveria dhe inspektorët!

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Fidan Rekaliu

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi