Sa kanë njohuri qytetarët për mënyrat e komunikimit me deputetët e Kuvendit të Kosovës?

Sipas rezultateve të nxjerra nga realizimi i një hulumtimi për matjen e opinionit publik në Kosovë që ka realizuar KDI gjatë muajit shtator del që më shumë se gjysma e qytetarëve gjegjësisht 58.9% e të anketuarëve nuk kanë njohuri për mënyrat e komunikimit me deputetët. Ndërkaq pjesa tjetër prej 41% e të anketuarëve e din të paktën një metodë se si mund t’i kontaktojnë të zgjedhurit e tyre që i përfaqësojnë në Kuvendin e Kosovës.

Ke gjetur një fakt?

Na dërgo faktin e gjetur nga të dhënat e platformës dhe ne do ta përgatisim atë sikurse faktet e tjera që t’a shpërndash me shoqëri!