Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 60
 • Dëgjime publike: 4
 • Projektligje të shqyrtuara: 2
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 3
 • Të pranishëm: Duda Balje , Lirije Kajtazi , Shemsi Syla , Mirjeta Kalludra , Mexhide Mjaku-Topalli , Teuta Haxhiu , Veton Berisha

  Munguan: Saša Milosavljević , Fisnik Ismaili , Saranda Bogujevci , Luljeta Veselaj-Gutaj

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të kaluara,

   I miratuar
  • 2. Njoftim lidhur me shqyrtimin e peticioneve nga grupi punues,

  • 3. Të ndryshme.

 • Të pranishëm: Duda Balje , Lirije Kajtazi , Saša Milosavljević , Shemsi Syla , Mirjeta Kalludra , Luljeta Veselaj-Gutaj , Teuta Haxhiu , Veton Berisha

  Munguan: Fisnik Ismaili , Saranda Bogujevci , Mexhide Mjaku-Topalli

  Të ftuar: Përfaqësues të HANDIKOSIT

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të kaluara

  • 2. Njoftim lidhur me shqyrtimin e peticioneve nga grupi punues

  • 3. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Lirije Kajtazi , Mirjeta Kalludra , Mexhide Mjaku-Topalli , Teuta Haxhiu , Veton Berisha , Saranda Bogujevci , Shemsi Syla

  Munguan: Duda Balje , Luljeta Veselaj-Gutaj , Fisnik Ismaili , Saša Milosavljević

  Të ftuar: znj. Erinda Ballanca - Avokate e Popullit të Shqipërisë ; Hilmi Jashari - Avokati i Popullit i Kosovës

  • Rendi i ditës
  • 1. Takim i Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, me znj. Erinda Ballanca - Avokate e Popullit të Shqipërisë.

 • Të pranishëm: Duda Balje , Lirije Kajtazi , Saša Milosavljević , Mexhide Mjaku-Topalli , Luljeta Veselaj-Gutaj , Teuta Haxhiu , Veton Berisha

  Munguan: Fisnik Ismaili , Saranda Bogujevci , Shemsi Syla , Mirjeta Kalludra

  Të ftuar: Shyqiri Bytyqi - Ministër i Arsimit, Vladica Aritonoviq - Krytare e Komunës së Ranillukut, Ivan Mitkoviq - Drejtor i Drejtorisë Komunale të Arsimit.

  • Rendi i ditës
  • 1. Diskutim lidhur me kërkesën e disa punëtorëve të arsimit të Komunës së Ranillukut. Të ftuar: Vladica Aritonoviq - Krytare e Ranillukut; Ivan Mitkoviq - Drejtor i Arsimit, Basri Ibrahimi - Kryeinspektor i Punës; Parashtrues të kërkesës; Avokati Popullit dhe Ministri i Arsimit.

  • 2. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Duda Balje , Lirije Kajtazi , Mirjeta Kalludra , Mexhide Mjaku-Topalli , Luljeta Veselaj-Gutaj , Teuta Haxhiu , Fisnik Ismaili , Veton Berisha

  Munguan: Shemsi Syla , Saranda Bogujevci , Saša Milosavljević

  Të ftuar: Hilmi Jashari - Institucioni i Avokatit të popullit

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të kaluara,

  • 2. Diskutim në Komision lidhur me çështjen e statusit të personave të plagosur në Kosovë, para periudhës së luftës. Të ftuar: Skender Reqica, ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale, përfaqësues të Shoqatës dhe Hilmi Jashari Avokat i Popullit.

  • 3. Diskutim në Komision lidhur me çështjen e peticionit të Kryesisë së Federatës së Sindikatave të Pavarura Elektrokosova (FSPE) për moszbatimin e vendimeve të Gjykatës për kthimin e punëtorëve në punë,

   I miratuar
  • 3. Diskutim në Komision lidhur me çështjen e peticionit të Kryesisë së Federatës së Sindikatave të Pavarura Elektrokosova (FSPE) për moszbatimin e vendimeve të Gjykatës për kthimin e punëtorëve në punë,

   I miratuar
  • 5. Të ndryshme.

Filtro
 • Meetings:3
 • Të pranishëm: Duda Balje , Saranda Bogujevci , Luljeta Veselaj-Gutaj , Lirije Kajtazi , Shemsi Syla , Mirjeta Kalludra , Teuta Haxhiu , Veton Berisha

  Munguan: Saša Milosavljević , Fisnik Ismaili , Mexhide Mjaku-Topalli

  Të ftuar: Kushtrim Gara-Udhëheqës i njësisë së KQPZ-së, Jakup LLuka

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e kaluara

  • 2. Diskutim në Komisionin Funksional lidhur me nënshkrimin e planit të përbashkët rajonal në Hagë, për persona të zhdukur, i lansuar nga Komiteti Ndërkombëtar për Persona të Zhdukur (KNPZH). Të ftuar; Komisioni Qeveritar për Persona të Zhdukur

  • 3. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Duda Balje , Lirije Kajtazi , Miljana Nikolic , Saranda Bogujevci , Mirjeta Kalludra , Mexhide Mjaku-Topalli , Luljeta Veselaj-Gutaj , Teuta Haxhiu

  Munguan: Frashër Krasniqi

  Të ftuar: Shyqeri Bytyqi - Ministër i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë

  • Rendi i ditës
  • 1. Raportimi i ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Shyqeri Bytyqi, lidhur me çështjen e nostrifikimit të diplomave dhe zbatimin (mos zbatimin) Marrëveshjes për njohjen e diplomave ndërmjet Kosovës dhe Serbisë

   Raportim
  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së Komisionit

  • 3. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Duda Balje , Lirije Kajtazi , Miljana Nikolic , Saranda Bogujevci , Mirjeta Kalludra , Mexhide Mjaku-Topalli , Luljeta Veselaj-Gutaj , Teuta Haxhiu , Albulena Balaj-Halimaj , Sami Kurteshi

  Munguan: Frashër Krasniqi , Mytaher Haskuka

  Të ftuar: Hilmi Jashari- Avokati i popullit

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mëparshme

   I miratuar
  • 2. Shqyrtimi i Propozim-vendimit të Avokatit të Popullit lidhur me zgjedhjen e 5 zëvendësve të Avokatit të Popullit, (i ftuar Avokati i Popullit z.Hilmi Jashari)

   I miratuar
  • 3. Diskutim lidhur me Raportin me rekomandime të Avokatit të Popullit, në lidhje me faturimin e energjie elektrike të shpenzuar në katër komunat veriore të Republikës së Kosovës, (i ftuar Avokati i Popullit, z.Hilmi Jashari)

   I miratuar
  • 4. Njoftim lidhur me shqyrtimin e peticioneve nga Grupi Punues i Komisionit

   I miratuar