Teuta Haxhiu

Teuta Haxhiu

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Gjakovë
 • Vendi i lindjes Gjakovë
 • Data e lindjes 06.10.1968
 • Kualifikimi Matematikë

Pjesëmarrja në seanca plenare

96%

128 nga 134 seanca

Rangimi: e 6-ta

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

95%

131 nga 138 mbledhje

Rangimi: e 6-ta

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

50%

1 nga 2 pyetje

Rangimi: e 4-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

92%

33 nga 36 votime

Rangimi: e 19-ta

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 23/01/2019 Pyet: Asdren Konjuhi Deçan

  Përshëndetje deputetja Haxhiu, pyetja ime është në lidhje me demarkacionin për të cilin edhe ju keni protestuar me gaz lotsjellës kundër miratimit të tij por që ju e votuat prapë të njëjtin. Si e vlerësoni rezultatin negativ që ka prodhuar ai kundërshtim i juaji si dhe pse nuk po korigjohet vija kufitare me Malin e Zi ashtu siç keni thënë që do të bëhet pas marrëveshjes?

 • 04/12/2018 Pyet: Sokol birila Gjilan

  E nderuar deputete, a vlerëson që gazi lotsjellës e ka degraduar procesin e liberalizimit të vizave dhe fryerja e listave të veteranëve që edhe ju keni deklaruar a është pozitive apo negative në procesin e liberalizimit të vizave? 

  14/12/2018 Pas 9 ditëve

  Mendoj se procesi i liberalizimit te vizave, absolutisht nuk është i ndërlidhur me fryerjen e listave të veteranëve, siç thoni ju por as me gazin lotsjellës në Kuvend. Asnjëra prej tyre nuk kanë qenë të listuara apo të përcaktuara si kushte apo si  kritere që duheshin përmbushur. Madje ështē edhe absurde të tërhiqet kjo paralele pasi që tashmë Kosova i ka të plotësuara të gjitha kriteret e parapara. Këtë e kanë konfirmuar edhe vet përfaqësuesit e lartë të BE- se dhe shumë liderë të këtyre shteteve.

  Sidoqoftë ne e kemi thënë disa herë se verifikimi i listave të veteranëve duhet të ndodhë nga organet e drejtësisë, në mënyrë krejtësisht të pavarur. Sepse tek e fundit, askush nuk është mbi ligjin.

  Ndërsa për sa i përket “gazit në Kuvend”, kemi menduar dhe mendojmë se ishte forma e vetme për të kundërshtuar kalimin e demarkacionit në variantin e parë dhe krijimin e Asociacionit të Komunave me shumicē serbe” Mendojmë edhe sot se ato e kanë pasur efektin e vet, në mbrojtje të sovranitetit dhe integritetit territorial të vendit.

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Teuta Haxhiu

AAK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi