Mirjeta Kalludra

Mirjeta Kalludra

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Klinë
 • Vendi i lindjes Klinë
 • Data e lindjes 18.06.1985
 • Kualifikimi Politika Publike

Pjesëmarrja në seanca plenare

82%

110 nga 134 seanca

Rangimi: e 25-ta

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

65%

41 nga 63 mbledhje

Rangimi: e 76-ta

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

96%

22 nga 23 votime

Rangimi: e 8-ta

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Mirjeta Kalludra

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi