Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 4
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Xhelal Sveçla , Driton Selmanaj , Anton Quni , Sami Kurteshi , Muharrem Nitaj , Haxhi Shala , Frashër Krasniqi

  Munguan: Hajdar Beqa , Ganimete Musliu , Bahrim Šabani

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit të mbajtur, më 08.05.2019

   I miratuar
  • 3. Miratimi i draft-raportit të Komisionit

   I miratuar
 • Të pranishëm: Xhelal Sveçla , Driton Selmanaj , Anton Quni , Sami Kurteshi , Muharrem Nitaj , Haxhi Shala , Bahrim Šabani

  Munguan: Hajdar Beqa , Ganimete Musliu , Frashër Krasniqi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës;

  • 2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit të mbajtur, më 23.04.2019

  • 3. Intervistim i drejtorit të AKI-së, z. Shpend Maxhuni, dhe ish Drejtorit të AKI-së, z. Driton Gashi

 • Të pranishëm: Xhelal Sveçla , Driton Selmanaj , Anton Quni , Hajdar Beqa , Sami Kurteshi , Ganimete Musliu , Frashër Krasniqi , Muharrem Nitaj , Bahrim Šabani

  Munguan: Haxhi Shala

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Intervistimi i Presidentit të Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi

   Raportim
 • Të pranishëm: Xhelal Sveçla , Driton Selmanaj , Anton Quni , Hajdar Beqa , Sami Kurteshi , Ganimete Musliu , Frashër Krasniqi , Muharrem Nitaj , Haxhi Shala , Bahrim Šabani

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Të ndryshme