Pjesëmarrja në seanca plenare

98%

111 nga 113 seanca

Rangimi: i 1-ri

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

92%

93 nga 101 mbledhje

Rangimi: i 13-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: i 1-ri

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

95%

19 nga 20 votime

Rangimi: i 11-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 23/07/2019 Pyet: Argetim Suharekë

  Përshëndetje deputeti Nitaj, deshta të të pyes lidhur me plotësim/ndryshimin e Ligjit për Automjete. Pse ky projektligj ende nuk ka ardhur në Kuvend për miratim ose jo, por po zvarritet?

   

  25/07/2019 Pas 1 ditëve

  Ligji për automjete ka pësuar ndryshime që nuk kanë qenë të votuara në Komision, prandaj nuk është votuar as në seancë plenare. Tani është në proces të rikthimit në lexim të tretë në Komisionin për Zhvillim Ekonomik. 

  Kur të kalojë leximi i tretë nxirret për votim në seancë plenare.

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Muharrem Nitaj

AAK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi