Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Slavko Simić

Slavko Simić

  • PartiaLista Serbe (LS)
  • Grupi ParlamentarLista Serbe (LS)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV, VI
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë
  • Numri total i votave12,603
  • Më së shumti votaLeposaviç (3,801)
  • Vendi i lindjes Mitrovicë
  • Data e lindjes 29.06.1984
  • Kualifikimi Shkenca sportive

Pjesëmarrja në seanca plenare

65%

87 nga 134 seanca

Rangimi: i 37-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

92%

11 nga 12 votime

Rangimi: i 19-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet