Slavko Simić

Slavko Simić

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Mitrovicë
 • Vendi i lindjes Mitrovicë
 • Data e lindjes 29.06.1984
 • Kualifikimi Shkenca sportive

Pjesëmarrja në seanca plenare

65%

87 nga 134 seanca

Rangimi: i 37-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

57%

12 nga 21 mbledhje

Rangimi: i 85-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

92%

11 nga 12 votime

Rangimi: i 19-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Slavko Simić

LS

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi