Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Time Kadrijaj

Time Kadrijaj

  • PartiaAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI
  • Komisionet Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike • Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale
  • Numri total i votave11,539
  • Më së shumti votaDeçan (4,633)
  • Vendi i lindjes Deçan
  • Data e lindjes 07.11.2017
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

85%

114 nga 134 seanca

Rangimi: e 21-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

35 nga 35 votime

Rangimi: e 1-ra

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet