Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Xhevahire Izmaku

Xhevahire Izmaku

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI
  • Komisionet Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media • Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë • Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit
  • Numri total i votave6,671
  • Më së shumti votaVushtrri (3,547)
  • Vendi i lindjes Vushtrri
  • Data e lindjes 15.08.1971
  • Kualifikimi Marrëdhënie me Publikun

Pjesëmarrja në seanca plenare

84%

113 nga 134 seanca

Rangimi: e 22-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

38 nga 39 votime

Rangimi: e 3-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

75%

6 nga 8 pyetje

Rangimi: e 2-ta

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet