Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Adem Mikullovci

Adem Mikullovci

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
  • Komisionet Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media
  • Numri total i votave12,639
  • Më së shumti votaPrishtinë (2,774)
  • Vendi i lindjes Vushtrri
  • Data e lindjes 30.10.1939
  • Kualifikimi Art

Pjesëmarrja në seanca plenare

81%

108 nga 134 seanca

Rangimi: i 27-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

79%

15 nga 19 votime

Rangimi: i 38-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet