Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Blerta Deliu-Kodra

Blerta Deliu-Kodra

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI
  • Komisionet Komisioni për Integrime Evropiane • Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala • Komisioni Ad-hoc për përmirësimin dhe forcimin e procesit zgjedhor
  • Numri total i votave8,711
  • Më së shumti votaSkenderaj (3,265)
  • Vendi i lindjes Skenderaj
  • Data e lindjes 08.12.1980
  • Kualifikimi Shkenca Politike

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

125 nga 134 seanca

Rangimi: e 9-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

29 nga 30 votime

Rangimi: e 6-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 3 pyetje

Rangimi: e 8-ta

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet