Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Enver Hoti

Enver Hoti

  • PartiaNisma Socialdemokrate (NISMA)
  • Grupi ParlamentarNisma Socialdemokrate (NISMA)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV, VI
  • Komisionet Komisioni për Buxhet dhe Financa • Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale • Komisioni Ad-hoc për përpilimin e Kodit për rregullimin dhe menaxhimin e fushës së pensioneve dhe beneficioneve nga sigurimi social
  • Numri total i votave9,182
  • Më së shumti votaMalishevë (5,952)
  • Vendi i lindjes Malishevë
  • Data e lindjes 08.10.1966
  • Kualifikimi Emergjenca Civile

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

121 nga 134 seanca

Rangimi: i 14-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

30 nga 31 votime

Rangimi: i 5-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet