Enver Hoti

Enver Hoti

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Malishevë
 • Vendi i lindjes Malishevë
 • Data e lindjes 08.10.1966
 • Kualifikimi Emergjenca Civile

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

121 nga 134 seanca

Rangimi: i 14-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

84%

111 nga 132 mbledhje

Rangimi: i 38-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

30 nga 31 votime

Rangimi: i 5-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Enver Hoti

NISMA

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi