Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fatmire Kollçaku

Fatmire Kollçaku

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseII, VI
  • Komisionet Komisioni për Integrime Evropiane • Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale
  • Numri total i votave7,615
  • Më së shumti votaPejë (2,945)
  • Vendi i lindjes Pejë
  • Data e lindjes 26.08.1966
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

78%

104 nga 134 seanca

Rangimi: e 31-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

6 nga 6 votime

Rangimi: e 1-ra

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: e 8-ta

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet