Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fidan Rekaliu

Fidan Rekaliu

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
  • Komisionet Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi
  • Numri total i votave9,085
  • Më së shumti votaPodujevë (5,501)
  • Vendi i lindjes Podujevë
  • Data e lindjes 25.01.1987
  • Kualifikimi Shkenca Politike

Pjesëmarrja në seanca plenare

88%

118 nga 134 seanca

Rangimi: i 17-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

14 nga 14 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 2 pyetje

Rangimi: i 8-ti

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet