Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Ganimete Musliu

Ganimete Musliu

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI
  • Komisionet Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor • Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë • Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq më datë 29 mars 2018
  • Numri total i votave11,706
  • Më së shumti votaSkenderaj (5,140)
  • Vendi i lindjes Skenderaj
  • Data e lindjes 23.02.1979
  • Kualifikimi Filologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

91%

122 nga 134 seanca

Rangimi: e 13-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

32 nga 32 votime

Rangimi: e 1-ra

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

67%

2 nga 3 pyetje

Rangimi: e 3-ta

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet