Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Albulena Balaj-Halimaj

Albulena Balaj-Halimaj

  • PartiaNisma Socialdemokrate (NISMA)
  • Grupi ParlamentarNisma Socialdemokrate (NISMA)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
  • Komisionet Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi
  • Numri total i votave6,819
  • Më së shumti votaPrizren (2,920)
  • Data e lindjes 09.10.1985
  • Kualifikimi Filozofi
  • Kualifikim shtesë Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

91%

122 nga 134 seanca

Rangimi: e 13-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

33 nga 33 votime

Rangimi: e 1-ra

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: e 1-ra

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet