Albulena Balaj-Halimaj

Albulena Balaj-Halimaj

Krahaso me deputet tjetër
 • Data e lindjes 09.10.1985
 • Kualifikimi Filozofi
 • Kualifikim shtesë Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

91%

122 nga 134 seanca

Rangimi: e 13-ta

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

63%

62 nga 98 mbledhje

Rangimi: e 78-ta

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: e 1-ra

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

33 nga 33 votime

Rangimi: e 1-ra

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 29/01/2019 Pyet: Agimi

  E nderuara znj. Balaj-Halimaj, a mund të na informoni se përse për vitin 2019 nuk janë ngritur pagat për sektorin publik. Nuk e kam fjalën për ngritjen që parashihet me Ligjin për Pagat, por rritjen e cila ka ndodhë rëndom në vitet e fundit (paralelisht me ngritjen buxhetore). Ju falenderoj paraprakisht për mundin tuaj për t’u përgjigjur në këtë pyetje. Me respekt!

  24/03/2019 Pas 54 ditëve

  Pagat për vitin 2019 nuk janë rritur në të gjitha kategoritë për faktin që Kosova përfundimisht po e zgjidh këtë çështje, e cila për 20 vite pas luftës nuk ka arritur të zgjidhet. Prandaj kemi pasë kaos, dikujt i është ngritur paga dhe dikujt i është zvogluar. Rritja e pagava kur ligji të jetë në fuqi do të bëhet në bazë të rritjes ekonomike në vend.

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Albulena Balaj-Halimaj

NISMA

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi