Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Ilir Deda

Ilir Deda

  • PartiaAlternativa (Alternativa)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV, VI
  • Komisionet Komisioni për Integrime Evropiane
  • Numri total i votave15,569
  • Më së shumti votaPrishtinë (4,410)
  • Vendi i lindjes Mitrovicë
  • Data e lindjes 07.01.1976
  • Kualifikimi Marrëdhënie Ndërkombëtare

Pjesëmarrja në seanca plenare

82%

110 nga 134 seanca

Rangimi: i 25-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

92%

22 nga 24 votime

Rangimi: i 19-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 8-ti

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet