Ilir Deda

Ilir Deda

 • PartiaAlternativa (Alternativa)
 • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseV, VI
 • Komisionet Komisioni për Integrime Evropiane
 • Numri total i votave15,569
 • Më së shumti votaPrishtinë (4,410)
Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Mitrovicë
 • Vendi i lindjes Mitrovicë
 • Data e lindjes 07.01.1976
 • Kualifikimi Marrëdhënie Ndërkombëtare

Pjesëmarrja në seanca plenare

82%

110 nga 134 seanca

Rangimi: i 25-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

92%

22 nga 24 mbledhje

Rangimi: i 16-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 8-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

92%

22 nga 24 votime

Rangimi: i 19-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 01/04/2019 Pyet: albesjan kuqi Suharekë Pyetje per dialogun

  Përshëndetje deputeti z.Deda, nga një votues i juaji. Deshta ta di qëndrimin tuaj ndaj çështjes së dialogut?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Ilir Deda

Alternativa

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi