Drita Millaku

Drita Millaku

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Prizren
 • Vendi i lindjes Prizren
 • Data e lindjes 31.08.1971
 • Kualifikimi Filologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

124 nga 134 seanca

Rangimi: e 10-ta

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

68%

30 nga 44 mbledhje

Rangimi: e 70-ta

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

92%

22 nga 24 votime

Rangimi: e 19-ta

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Drita Millaku

LVV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi