Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 46
 • Dëgjime publike: 4
 • Projektligje të shqyrtuara: 5
 • Ligje të monitoruara: 1
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Besa Baftiu , Fatmire Kollçaku , Drita Millaku , Flora Brovina , Bekim Haxhiu , Time Kadrijaj

  Munguan: Enver Hoti , Miljana Nikolic , Haxhi Avdyli , Naser Rugova , Fikrim Damka

  Të ftuar: Perfaqesuesja e MPMS, Oda Amerika, Oda e Avokateve te Kosoves, Instituti Riinvest, Bashkimi i sindikatave te pavarura te Kosoves, Federata e sindikatave te shendetesis, Oda e Afarizmit Ekonomik

  • Rendi i ditës
  • 1. Dëgjim Publik për Projektligjin e Punës

 • Të pranishëm: Besa Baftiu , Fatmire Kollçaku , Naser Rugova , Bekim Haxhiu , Fikrim Damka , Flora Brovina , Drita Millaku , Time Kadrijaj

  Munguan: Enver Hoti , Miljana Nikolic , Haxhi Avdyli

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës;

   I miratuar
  • 2. Shqyrtimi i Projektligjit për Inspektoratin e Punës

   I miratuar
  • 3. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Besa Baftiu , Enver Hoti , Fatmire Kollçaku , Drita Millaku , Haxhi Avdyli , Naser Rugova , Bekim Haxhiu , Time Kadrijaj

  Munguan: Miljana Nikolic , Fikrim Damka , Flora Brovina

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 18.06.2019

   I miratuar
  • 3. Takim me Dr. Ilirjana Bajraktari eksperte e sistemeve dhe politikave shëndetësore. Tema: Politikat shëndetësore në nivel vendi

  • 4. Diskutim për mbajtjen e dëgjimit publik për Projektligjin e punës.

  • 5. Të ndryshme.

 • Të pranishëm: Besa Baftiu , Enver Hoti , Fatmire Kollçaku , Haxhi Avdyli , Naser Rugova , Flora Brovina , Bekim Haxhiu , Drita Millaku , Time Kadrijaj

  Munguan: Miljana Nikolic , Fikrim Damka

  Të ftuar: Uran Ismaili - Ministër i Shëndetësisë

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës;

  • 2. Raportim i ministrit të Ministrisë së Shëndetësisë z. Uran Ismaili

   Raportim
 • Të pranishëm: Besa Baftiu , Enver Hoti , Fatmire Kollçaku , Drita Millaku , Haxhi Avdyli , Naser Rugova , Flora Brovina , Bekim Haxhiu , Time Kadrijaj , Fikrim Damka

  Munguan: Miljana Nikolic

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 17.05.2019 dhe 23.05.2019

  • 3. Shqyrtimi i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit Nr.04/L-008 për Këshillin Ekonomiko-Social

  • 4. Të ndryshme