Ahmet Isufi

Ahmet Isufi

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Kamenicë
 • Vendi i lindjes Kamenicë
 • Data e lindjes 01.10.1961
 • Kualifikimi Shkenca sportive

Pjesëmarrja në seanca plenare

96%

129 nga 134 seanca

Rangimi: i 5-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

85%

23 nga 27 mbledhje

Rangimi: i 32-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

33%

1 nga 3 pyetje

Rangimi: i 6-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

36 nga 36 votime

Rangimi: i 1-ri

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 28/02/2019 Pyet: Fehmi Skenderaj

  Përshëndetje deputeti z.Isufi, nga vendimi i fundit i Qeverisë për rritje të pensioneve, për pensionet invalidore nuk është paraparë një rritje e tillë. A mund të më informoni se pse nuk ka ndodhë rritja edhe në këtë kategori të pensioneve? Pres përgjigje nga ju!

 • 27/01/2019 Pyet: Mentor Prizren

  Me pak fjalë është ky shqetësimi im, arsyeja e paraqitjes së kësaj pyetje ka të bëj me Ligji Nr. 06/L- 032 për Kontabilitet, Raportim Financiar dhe Auditim. Sipas këtij ligji dhe nenit 29, ka shkelje të të drejtave të studentëve që përfundojnë studimet në nivelin 2-të dhe të 3 - të  të studimeve përkatësisht në Financa dhe Kontabilitet pasi ky ligj nuk ju njeh të drejtën që të licensohen si kontabilist e as si auditor dhe pse ata kryejnë hulumtime shkencore për Kontabilitet dhe Auditim. Për shkak se me këtë ligj ju kërkohet të gjithë të diplomuarve në Financa të marrin çertifikata pranë Shoqatave të Kontabilitetit. Pse po bëhet shkelja e të drejtave të studentëve?

 • 11/01/2019 Pyet: arjanit berisha Klinë

  I nderuar deputet z.Isufi, po i’u pyes në lidhje me Projektligjin për Buxhetin e Republikës së Kosovës. Pse nuk po aprovohet ky projektligj pasi që vetëm se ka filluar që të bllokohet e gjithë ekonomia e Kosovës nëse nuk zhbllokohet buxheti pasi që shumë shërbime kryhen brenda Kosovës? 

  16/01/2019 Pas 4 ditëve

  Projektligji për Buxhetin e Republikës së Kosovës pritet të votohet në fund të muajit janar së bashku me projektligjet tjera, nuk do të bllokohet asgjë për arsye se deri në fund të muajit mars ka kohë që të votohet Projektligji për Buxhetin e Republikës së Kosovës. Me respekt!

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Ahmet Isufi

AAK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi