Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 3
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Avdullah Hoti , Bilall Sherifi , Memli Krasniqi , Albert Kinolli , Glauk Konjufca , Ahmet Isufi , Saša Milosavljević , Albulena Haxhiu

  Munguan: Dardan Sejdiu , Lirije Kajtazi , Blerta Deliu-Kodra

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbaleve, datë 31.05.2019 dhe 14.06.2019

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i rekomandimeve të Grupeve Parlamentare lidhur me përmirësimin dhe forcimin e procesit zgjedhor

 • Të pranishëm: Avdullah Hoti , Albert Kinolli , Ahmet Isufi , Saša Milosavljević , Bilall Sherifi , Lirije Kajtazi , Blerta Deliu-Kodra

  Munguan: Dardan Sejdiu , Albulena Haxhiu , Glauk Konjufca , Memli Krasniqi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 07.05.2019

  • 3. Kërkesa për miratimin e buxhetit të Komisionit

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i kërkesës së Grupit për Studime Juridike dhe Politike për pjesëmarrje në Grupin Këshillëdhënës

   I miratuar
  • 5. Caktimi i mbledhjes së ardhshme të Komisionit - punëtorisë

  • 6. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Albulena Haxhiu , Memli Krasniqi , Albert Kinolli , Avdullah Hoti , Ahmet Isufi , Glauk Konjufca , Dardan Sejdiu , Saša Milosavljević , Lirije Kajtazi , Blerta Deliu-Kodra

  Munguan: Bilall Sherifi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Shqyrtimi i draft Rregullores të Punës së Komisionit

  • 3. Shqyrtimi i draft Planit të Punës të Komisionit për 2019

  • 4. Shqyrtimi i termave të referencës për Grupin Këshillëdhënës

  • 5. Të ndryshme