Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 44
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 75
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 3
 • Të pranishëm: Blerta Deliu-Kodra , Donika Kadaj-Bujupi , Fikrim Damka , Milaim Zeka , Visar Ymeri , Fatmire Kollçaku , Ismet Beqiri , Zenun Pajaziti , Ismajl Kurteshi

  Munguan: Armend Zemaj , Adem Hodža

  Të ftuar: Ricardo Serri - Zv. shef i zyrës së BE- së në Kosovë

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Diskutim me z. Riccardo Serri -zëvendës Shef i Zyrës së BE-së në Kosovë, lidhur me Raportin për Vendin për vitin 2019

  • 3. Shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-130 për produktet biocide, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

   I miratuar
 • Të pranishëm: Blerta Deliu-Kodra , Armend Zemaj , Fikrim Damka , Ismajl Kurteshi , Visar Ymeri , Ismet Beqiri , Zenun Pajaziti , Milaim Zeka , Donika Kadaj-Bujupi

  Munguan: Fatmire Kollçaku , Adem Hodža

  Të ftuar: Ministrja e MIE znj.Dhurata Hoxha.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës;

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 18.06.2019

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-161 për ratifikimin e Marrëveshjes financiare për IPA 2018 ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evroipan - e ftuar znj. Dhurata Hoxha- Ministre e Integrimit Evropian

   Raportim
  • 4. Të ndryshme.

 • Të pranishëm: Blerta Deliu-Kodra , Armend Zemaj , Fikrim Damka , Ismajl Kurteshi , Visar Ymeri , Zenun Pajaziti , Donika Kadaj-Bujupi , Milaim Zeka

  Munguan: Fatmire Kollçaku , Ismet Beqiri , Adem Hodža

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 31.05.2019

  • 3. Shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-100 për mbrojtjen e ajrit nga ndotja, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

  • 4. Shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-075 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr.03/L-176 për hetim parlamentar, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

  • 5. Të ndryshme.

 • Të pranishëm: Blerta Deliu-Kodra , Armend Zemaj , Fikrim Damka , Ismajl Kurteshi , Fatmire Kollçaku , Visar Ymeri , Ismet Beqiri , Zenun Pajaziti , Milaim Zeka

  Munguan: Adem Hodža , Donika Kadaj-Bujupi

  Të ftuar: Dhurata Hoxha, ministre e Integrimit Evropian.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 10.05.2019

   I miratuar
  • 3. Diskutim me znj. Dhurata Hoxha- Ministre e Integrimit Evropian lidhur me Raportin për Vendin për vitin 2019

   Raportim
  • 4. Shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-131 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr.04/L-008 për Këshillin Ekonomiko -Social, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

   I miratuar
  • 5. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Blerta Deliu-Kodra , Armend Zemaj , Donika Kadaj-Bujupi , Fikrim Damka , Milaim Zeka , Visar Ymeri , Fatmire Kollçaku , Ismet Beqiri , Zenun Pajaziti

  Munguan: Ismajl Kurteshi , Adem Hodža

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 16.04.2019 dhe 23.04.2019

  • 3. Shqyrtimi i Projektligjin nr.06/L-137 për ndryshimin e ligjit nr.03/L-174 për financimin e subjekteve politike, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

   I miratuar
Filtro
 • Meetings:3
 • Të pranishëm: Blerta Deliu-Kodra , Armend Zemaj , Fikrim Damka , Zenun Pajaziti , Donika Kadaj-BujupiMilaim Zeka , Ismajl Kurteshi , Ilir Deda , Adem Hodža , Donika Kadaj-Bujupi

  Munguan: Fatmire Kollçaku

  Të ftuar: Dhurata Hoxha- Ministre e Integrimit Evropian

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 03.07.2018

  • 3. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-090 për ratifikimin e Marrëveshjes Financiare për IPA 2017, pjesa e parë ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-049 për Inovacion Shkencor dhe Transfer të Dijës dhe Teknologjisë, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

   I miratuar
  • 5. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-035 për Veprimtaritë Hidrometeorologjike, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

   I miratuar
  • 6. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-059 për Kompleksin Memorial "Adem Jashari" në Prekaz, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

   I miratuar
  • 7. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-058 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 04/L-036 për Statistikat Zyrtare të Republikës së Kosovës , me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

   I miratuar
  • 8. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-022 për Projektligjin për Ndërmarrje Sociale me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së

   I miratuar
 • Të pranishëm: Blerta Deliu-Kodra , Armend Zemaj , Fikrim Damka , Fitore Pacolli-Dalipi , Fatmire Kollçaku , Ilir Deda , Zenun Pajaziti , Adem Hodža , Ahmet Isufi , Milaim Zeka

  Munguan: Glauk Konjufca

  Të ftuar: Dhurata Hoxha - Ministre e Integrimeve Evropiane

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Diskutim lidhur me Strategjinë e Zgjerimit të Bashkimit Evropian për Shtete e Ballkanit Perëndimor, e ftuar znj. Dhurata Hoxha - Ministre e Integrimit Evropian

   Raportim
  • 3. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Blerta Deliu-Kodra , Armend Zemaj , Fikrim Damka , Ilir Deda , Zenun Pajaziti , Adem Hodža , Ahmet Isufi , Milaim Zeka

  Munguan: Fitore Pacolli-Dalipi , Fatmire Kollçaku , Glauk Konjufca

  Të ftuar: Dhurata Hoxha - Ministre e Integrimit Evropian

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 12.10.2017, 24.10.2017 dhe 30.10.2017

   I miratuar
  • 3. Raportim i znj. Dhurata Hoxha - Ministre e Integrimit Evropian, lidhur me përmbushjen e obligimeve në kuadër të agjendës evropiane

   Raportim
  • 4. Të ndryshme