Evgjeni Thaçi-Dragusha

Evgjeni Thaçi-Dragusha

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Skenderaj
 • Vendi i lindjes Skenderaj
 • Data e lindjes 15.05.1983
 • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

125 nga 134 seanca

Rangimi: e 9-ta

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

91%

41 nga 45 mbledhje

Rangimi: e 17-ta

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: e 8-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

40 nga 40 votime

Rangimi: e 1-ra

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 21/01/2018 Pyet: Gezim Gashi Skenderaj

  Së pari ju përgëzoj për angazhimin dhe punën tuaj. Pyetja ime është kjo, a ka naj informacion për lirim nga dogana për familjet e dëshmorëve. Ju përshendes, respekt!

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Evgjeni Thaçi-Dragusha

PDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi