Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 45
 • Dëgjime publike: 1
 • Projektligje të shqyrtuara: 4
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 13
 • Të pranishëm: Evgjeni Thaçi-Dragusha , Vjosa Osmani-Sadriu , Danush Ademi , Time Kadrijaj , Doruntinë Maloku-Kastrati , Elmi Reçica , Dukagjin Gorani , Fitore Pacolli-Dalipi , Zafir Berisha

  Munguan: Glauk Konjufca , Srdjan Mitrović

  Të ftuar: Ministrja e Integrimit Evropian Dhurata Hoxha, Perfaqesues i MPJ

  • Rendi i ditës
  • 1. Raportim i ministres së Ministrisë së Integrimit Evropian, znj. Dhurata Hoxha

 • Të pranishëm: Vjosa Osmani-Sadriu , Fitore Pacolli-Dalipi , Evgjeni Thaçi-Dragusha , Glauk Konjufca , Doruntinë Maloku-Kastrati , Zafir Berisha , Dukagjin Gorani , Elmi Reçica

  Munguan: Danush Ademi , Srdjan Mitrović , Time Kadrijaj

  Të ftuar: Përfaqësues i MPJ

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 7, 14 dhe 18 qershor 2019,

  • 3. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L- 148 për Diasporën

 • Të pranishëm: Vjosa Osmani-Sadriu , Time Kadrijaj , Danush Ademi , Glauk Konjufca , Elmi Reçica , Zafir Berisha

  Munguan: Fitore Pacolli-Dalipi , Dukagjin Gorani , Doruntinë Maloku-Kastrati , Evgjeni Thaçi-Dragusha , Srdjan Mitrović

  Të ftuar: Korab Sejdiu, Smajl Kurteshi

  • Rendi i ditës
  • 1. Dëgjim publik për Projektligjin nr. 06/L-148 për Diasporën.

 • Të pranishëm: Vjosa Osmani-Sadriu , Time Kadrijaj , Danush Ademi , Dukagjin Gorani , Doruntinë Maloku-Kastrati , Evgjeni Thaçi-Dragusha , Zafir Berisha

  Munguan: Glauk Konjufca , Fitore Pacolli-Dalipi , Elmi Reçica , Srdjan Mitrović

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 25 shkurt, 6 e 7 mars, 5 e 12 prill si dhe 2 maj 2019

  • 3. Përgatitjet për organizimin e dëgjimit publik për Projektligjin e Diasporës

  • 4. Funksionalizimi i grupeve punuese për mbikëqyrjen e zbatimit të ligjeve

  • 5. Angazhimi i ekspertëve për: Projektligjin për Diasporën, Projektligjin për Shërbimin e Jashtëm dhe Strategjinë për Marrëdhënie Ndërkombëtare

  • 6. Të ndryshme.

 • Të pranishëm: Vjosa Osmani-Sadriu , Time Kadrijaj , Danush Ademi , Glauk Konjufca , Fitore Pacolli-Dalipi , Elmi Reçica , Evgjeni Thaçi-Dragusha , Zafir Berisha

  Munguan: Dukagjin Gorani , Doruntinë Maloku-Kastrati , Srdjan Mitrović

  Të ftuar: Behgjet Pacolli, ministër i Punëve të Jashtme.

  • Rendi i ditës
  • 1. Raportim i ministrit të Ministrisë së Punëve të Jashtme, z. Behgjet Pacolli.

   Raportim
Filtro
 • Meetings:13
 • Të pranishëm: Time Kadrijaj , Danush Ademi , Dukagjin Gorani , Elmi Reçica , Evgjeni Thaçi-Dragusha , Zafir Berisha

  Munguan: Vjosa Osmani-Sadriu , Glauk Konjufca , Fitore Pacolli-Dalipi , Doruntinë Maloku-Kastrati , Srdjan Mitrović

  • Rendi i ditës
  • 1. Shqyrtimi i raportit me rekomandime për Projektligjin nr. 06/L-145 për detyrat, përgjegjësitë dhe kompetencat e Delegacionit shtetëror të Republikës së Kosovës në procesin e dialogut me Republikën e Serbisë

 • Të pranishëm: Vjosa Osmani-Sadriu , Time Kadrijaj , Glauk Konjufca , Fitore Pacolli-Dalipi , Dukagjin Gorani , Doruntinë Maloku-Kastrati , Elmi Reçica , Evgjeni Thaçi-Dragusha , Zafir Berisha

  Munguan: Danush Ademi , Srdjan Mitrović

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më 12 shkurt 2019

  • 3. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-145 për detyrat, përgjegjësitë dhe kompetencat e Delegacionit shtetëror të Republikës së Kosovës në procesin e dialogut me Republikën e Serbisë

  • 4. Shqyrtimi Platformës për dialogun mbi Marrëveshjen përfundimtare, gjithëpërfshirëse dhe ligjërisht të detyrueshme për normalizimin e marrëdhënieve mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë

  • 5. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Vjosa Osmani-Sadriu , Time Kadrijaj , Danush Ademi , Glauk Konjufca , Dukagjin Gorani , Elmi Reçica , Evgjeni Thaçi-Dragusha , Doruntinë Maloku-Kastrati , Zafir Berisha

  Munguan: Srdjan Mitrović , Fitore Pacolli-Dalipi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-145 për detyrat, përgjegjësitë dhe kompetencat e Delegacionit Shtetëror të Republikës së Kosovës në procesin e dialogut me Republikëne Serbisë

 • Të pranishëm: Vjosa Osmani-Sadriu , Time Kadrijaj , Danush Ademi , Glauk Konjufca , Fitore Pacolli-Dalipi , Evgjeni Thaçi-Dragusha , Elmi Reçica

  Munguan: Dukagjin Gorani , Srdjan Mitrović , Doruntinë Maloku-Kastrati , Zafir Berisha

  Të ftuar: Ministri i Ministrisë së Punëve të Jashtme z. Behgjet Pacollit

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditë

  • 2. Raportim i fundvitit i ministrit të Ministrisë së Punëve të Jashtme z. Behgjet Pacollit, lidhur me fushëveprimtarinë e MPJ-së

  • 3. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Vjosa Osmani-Sadriu , Time Kadrijaj , Danush Ademi , Glauk Konjufca , Fitore Pacolli-Dalipi , Dukagjin Gorani , Doruntinë Maloku-Kastrati , Evgjeni Thaçi-Dragusha , Srdjan Mitrović

  Munguan: Elmi Reçica , Zafir Berisha

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Shqyrtimi i Raportit të Qeverisë për dialogun

  • 3. Shqyrtimi i vlerësimeve të sindikatës së MPJ-së lidhur me shkeljet në shërbimin e jashtëm

  • 4. Shqyrtimi i mundësive të aplikimit të Kuvendit të Kosovës në disa organizata parlamentare

  • 5. Të ndryshme