Ismajl Kurteshi

Ismajl Kurteshi

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Gjilan
 • Vendi i lindjes Gjilan
 • Data e lindjes 15.02.1952
 • Kualifikimi Filologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

121 nga 134 seanca

Rangimi: i 14-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

96%

103 nga 107 mbledhje

Rangimi: i 4-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: i 1-ri

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

86%

24 nga 28 votime

Rangimi: i 31-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 07/03/2019 Pyet: Dren Fushë Kosovë

  Përshëndetje deputeti Kurteshi, meqenëse praktika e nxjerrjeve të ligjeve tek ne na ka mësuar që ligjet janë në kundërshtim njëri me tjetrin, dëshiroj t’iu pyes si Kryetar i Komisionit për Arsim se si e keni paraparë marrjen e shtesës për mësimdhënësit e viteve 1990/99. Dihet se disave u janë ndaluar pensionet kontributëdhënëse, si do të veprohet në rastet kur dy bashkëshortët kanë punuar në atë kohë mirëpo njeri ka ndërruar jetë?

  12/03/2019 Pas 4 ditëve

  Përshëndetje të nderuar, përgjigjen për këtë çështje duhet ta kërkoni nga zyrtarët e Ministrisë për Punë dhe  Mirëqenie  Sociale, megjithatë për aq sa kam njohuri unë në këtë fushë, në rastin konkret që ju e keni shtruar, kur njeri nga përfituesit vdesë, përfituesi që e shfrytëzon pensionin bazuar në kontributin personal, mbetet me pensionin e tij, pra nuk e trashëgon pensionin e bashkëshortit/es. Por unë nuk jam jurist, juristët janë interpretuesit profesional të ligjeve.

  Me respekt, Ismajl Kurteshi

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Ismajl Kurteshi

LVV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi