Nait Hasani

Nait Hasani

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Prizren
 • Vendi i lindjes Prizren
 • Data e lindjes 15.01.1965
 • Kualifikimi Marrëdhënie Ndërkombëtare

Pjesëmarrja në seanca plenare

92%

123 nga 134 seanca

Rangimi: i 12-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

100%

50 nga 50 mbledhje

Rangimi: i 1-ri

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 4 pyetje

Rangimi: i 8-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

30 nga 30 votime

Rangimi: i 1-ri

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 21/02/2019 Pyet: Mehdi Malaj Prishtinë

  Përshëndetje z. Hasani, pyetja ime ka të bëj me çështjen e arsimit. Nëpër institucionet parashkollore, Komuna e Prishtinës nuk po i liron nga pagesa për kohën sa kanë qëndruar në grevë. A mund ta ngrisni këtë çështje në komision pasi që shumë nga komunat e kanë bërë lirimin nga pagesa për një muaj të plotë. Faleminderit!

 • 08/02/2019 Pyet: Mjeku Veterinare Prizren

  I nderuar z.Hasani, Ju si Kryetar i Komisionit për Administratë të lutem a mund të na tregoni se si ka mundësi që në Ligjin për Paga, kategoria për Mjekët Veterinarë nuk gjendet fare aty marrë parasysh faktin që të gjitha kategoritë e tjera gjenden aty. Nuk e di se sa jeni i informuar por dihet se mjekët veterinarë kanë të njëjtën përgatitje shkollore sikurse mjekët e përgjithshëm. Gjithashtu duke marrë parasysh se mjekët veterinarë janë barriera e parë e cila parandalon shumë sëmundje. Shpresoj se do ta merrni parasysh këtë pyetje! Me respekt!

 • 05/02/2019 Pyet: Burim Fushë Kosovë

  Përshëndetje i nderuar deputet,  a mundeni të na informoni në bazë të Ligjit të pagave sa është koeficienti për inspektorët tatimor në ATK, si dhe sa është shtesa - rrezikshmëria?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Nait Hasani

PDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi