Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 38
 • Dëgjime publike: 2
 • Projektligje të shqyrtuara: 9
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 2
 • Të pranishëm: Haxhi Shala , Xhelal Sveçla , Fatmir Xhelili , Ismet Beqiri , Rexhep Selimi , Aida Dërguti , Fadil Beka , Labinot Tahiri

  Munguan: Zoran Mojsilović , Ramiz Kelmendi , Bahrim Šabani

  Të ftuar: Ekrem Mustafa - Ministër i Punëve të Brendshme

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura me 05.04.2019, 23.04.2019, 17.05.2019 dhe 28.05.2019

  • 3. Raportimi i Ministrit të Punëve të Punëve të Brendshme, z.Ekrem Mustafa

   Raportim
  • 4. Shqyrtimi i raportit me propozim-amendamente për Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit Nr.05/L-015 për Letërnjoftim

   I miratuar
  • 5. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Haxhi Shala , Rexhep Selimi , Xhelal Sveçla , Aida Dërguti , Fadil Beka , Fatmir Xhelili , Ismet Beqiri , Bahrim Šabani

  Munguan: Zoran Mojsilović , Labinot Tahiri

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Shqyrtimi i propozimit për ri-shpalljen e konkursit për zgjedhjen e Komisionerit të Agjencisë për Informim dhe Privatësi

   I miratuar
  • 3. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Haxhi Shala , Xhelal Sveçla , Aida Dërguti , Fadil Beka , Labinot Tahiri , Bahrim Šabani

  Munguan: Rexhep Selimi , Zoran Mojsilović , Ismet Beqiri , Ramiz Kelmendi , Fatmir Xhelili

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur me 27.03.2019

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i Raportit të Panelit përzgjedhës për Komisionerin e Agjencisë për Informim dhe Privatësi

   I miratuar
  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Haxhi Shala , Rexhep Selimi , Xhelal Sveçla , Fatmir Xhelili , Ismet Beqiri , Bahrim Šabani , Fadil Beka , Aida Dërguti

  Munguan: Zoran Mojsilović , Ramiz Kelmendi , Labinot Tahiri

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur me 08.03.2019

  • 3. Shqyrtimi i raportit vjetor të Agjencisë Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale për vitin 2018

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i nismës legjislative për Komisionerin parlamentar për Forcën e Sigurisë së Kosovës

   I miratuar
 • Të pranishëm: Rexhep Selimi , Xhelal Sveçla , Aida Dërguti , Ismet Beqiri , Fatmir Xhelili , Fadil Beka , Bahrim Šabani , Labinot Tahiri

  Munguan: Haxhi Shala , Zoran Mojsilović , Ramiz Kelmendi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Shqyrtimi i raportit me rekomandime për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit Nr. 03/L-231 për Inspektoratin Policor të Kosovës

  • 3. Formimi i panelit për zgjedhjen e Komisionerit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale

  • 4. Të ndryshme

Filtro
 • Meetings:2
 • Të pranishëm: Haxhi Shala , Rexhep Selimi , Zoran Mojsilović , Xhelal Sveçla , Drita Millaku , Ismet Beqiri , Fatmir Xhelili , Ramiz Kelmendi , Muharrem Nitaj

  Të ftuar: Betim Musliu-KDI, Plator Avdiu-QKSS, Mentor VrajolliQKSS, Agnesa Haxhiu-KDI, Dhurata Kryeziu-OSBE, Burim Tahiri- Institucioni i Avokatit të Popullit.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e komisionit e mbajtura me datë 15.12.2017

  • 3. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Haxhi Shala , Zoran Mojsilović , Rexhep Selimi , Xhelal Sveçla , Drita Millaku , Ismet Beqiri , Fatmir Xhelili , Bahrim Šabani

  Munguan: Fadil Beka , Ramiz Kelmendi , Blerim Kuçi

  Të ftuar: Flamur Sefaj - Ministër i Punëve të Brendshme

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e komisionit e mbajtura me datë 04.12.2017

   I miratuar
  • 3. Raportimi i Ministrit të Punëve të Brendshme z.Flamur Sefaj rreth zbatimit të Planit Kombëtar për Zbatimin e MSA-së dhe Marrëveshjeve të Brukselit mes Kosovës dhe Serbisë

   Raportim
  • 4. Shqyrtimi në parim i Projektligjit Nr.06/L-026 për Azil

   I miratuar