Labinot Tahiri

Labinot Tahiri

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Ferizaj
 • Vendi i lindjes Ferizaj
 • Data e lindjes 18.12.1980
 • Kualifikimi Art

Pjesëmarrja në seanca plenare

79%

106 nga 134 seanca

Rangimi: i 29-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

67%

4 nga 6 mbledhje

Rangimi: i 73-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 8-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 08/04/2019 Pyet: Bekim Jakupaj Ferizaj

  I nderuar z. Tahiri, unë jam një banor i Ferizajt, jetoj në rrugën e parkut që e lidhë rrugën e Prizrenit me fshatin Balaj. I nderuar që kur hapsira tek pishat është shpallur park, ne banorëve të kësaj rruge na është vështirësuar jeta për shkak të pluhurit që bëhet nga qarkullimi i veturave. Deri tani asnjë nga partitë që kanë qenë në pushtet, as LDK dhe PDK nuk kanë marrë parasysh kërkesat tona për rregullimin e kësaj rruge edhe pse i ka vetëm 500 metra dhe është 2 km larg qendrës së qytetit. Po kërkoj ju nga ju që të përdorni pozitën tuaj si deputet që ta ngrisni këtë çështje tek ministria përkatese në mënyrë që të ndërmerret diçka në këtë drejtim. Unë ju ftoj të vini dhe të na vizitoni për të  parë gjendjen faktike. Ju falemnderit shumë paraprakisht! 

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Labinot Tahiri

AKR

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi