Aida Dërguti

Aida Dërguti

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Vushtrri
 • Vendi i lindjes Vushtrri
 • Data e lindjes 01.05.1972
 • Kualifikimi Histori

Pjesëmarrja në seanca plenare

75%

101 nga 134 seanca

Rangimi: e 33-ta

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

73%

36 nga 49 mbledhje

Rangimi: e 62-ta

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: e 8-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

91%

10 nga 11 votime

Rangimi: e 21-ta

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 27/01/2019 Pyet: Mentor Prizren

  Me pak fjalë është ky shqetësimi im, arsyeja e paraqitjes së kësaj pyetje ka të bëj me Ligji Nr. 06/L- 032 për Kontabilitet, Raportim Financiar dhe Auditim. Sipas këtij ligji dhe nenit 29, ka shkelje të të drejtave të studentëve që përfundojnë studimet në nivelin 2-të dhe të 3 - të  të studimeve përkatësisht në Financa dhe Kontabilitet pasi ky ligj nuk ju njeh të drejtën që të licensohen si kontabilist e as si auditor dhe pse ata kryejnë hulumtime shkencore për Kontabilitet dhe Auditim. Për shkak se me këtë ligj ju kërkohet të gjithë të diplomuarve në Financa të marrin çertifikata pranë Shoqatave të Kontabilitetit. Pse po bëhet shkelja e të drejtave të studentëve?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Aida Dërguti

PSD

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi