Andin Hoti

Andin Hoti

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Rahovec
 • Vendi i lindjes Rahovec
 • Kualifikimi Shkenca Sociale

Pjesëmarrja në seanca plenare

94%

126 nga 134 seanca

Rangimi: i 8-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

75%

70 nga 93 mbledhje

Rangimi: i 59-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 2 pyetje

Rangimi: i 8-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

32 nga 32 votime

Rangimi: i 1-ri

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 05/03/2019 Pyet: Melos Fushë Kosovë

  Përshëndetje deputet, po ju shkruaj lidhur me çështjen e pensioneve të dyfishta, ku Qeveria e Kosovës në vitin 2016 u kanë ndaluar marrjen e pensionit kontributdhënës familjeve të dëshmorëve me arsyetimin që marrin pensionin për dëshmorë. Meqenëse vini nga një fshat që ka pësuar shumë nga lufta dhe keni raste të shumta të grave që kanë mbetur pa burrë dhe që krejt barrën e mbajtjes së familjes e kanë, shteti ju ka krijuar edhe vështirësi finaciare. A keni bërë diçka ju si deputet që kjo gjendje të ndryshoj, që familjet e dëshmorëve të marrin pensionin që ju takon dhe benificionin që ipet për dëshmorë? Qeveria e koalicionit që i përkisni ju i ka diskriminuar vetëm familjet e dëshmorëve kurse kategori tjera si FSK marrin pensione të dyfishta? Avokati i popullit në raportet e tij e quan diskriminim dhe shkelje të drejtave të njeriut ndaljen e pensioneve.

 • 03/02/2019 Pyet: Lulzim Hasani Ferizaj

  I nderuar deputet z.Hoti, si qytetar dhe i ri i Kosovës dhe i kombit kosovar dëshiroj t’iu adresoj këtë pyetje: Në muajin dhjetor të vitit 2018, e kishim një debat për përkrahjen e rinisë në Qeverinë e Kosovës. Unë kam kërkuar që buxheti për rininë të jetë 25 milion euro në vit, ndërsa ju më premtuat që do të bëni të pamundurën që ky fond të realizohet andaj po kërkoj nga ju përgjigje lidhur me këtë premtim. Nëse është realizuar më dërgoni Ligjin dhe numrin e votave që ka marr ky projekt-buxhet dhe kur pritet të hyjë në zbatim, nëse nuk është realizuar ky premtim më tregoni ju lutem arsyet pse nuk është realizuar? Ju uroj gjitha të mirat!

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Andin Hoti

PDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi