Shkumbin Demaliaj

Shkumbin Demaliaj

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Deçan
 • Vendi i lindjes Deçan
 • Data e lindjes 29.05.1976
 • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

95%

127 nga 134 seanca

Rangimi: i 7-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

74%

72 nga 97 mbledhje

Rangimi: i 61-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

35 nga 35 votime

Rangimi: i 1-ri

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Shkumbin Demaliaj

AAK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi