Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 24
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Visar Ymeri , Armend Zemaj , Haxhi Avdyli , Bekim Haxhiu , Albulena Haxhiu , Fikrim Damka

  Munguan: Blerta Deliu-Kodra , Fikrim Damka , Shkumbin Demaliaj , Liburn Aliu , Milaim Zeka

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i Rendit të Ditës

  • 2. Miratimi i procesvervalit të mbledhjes nga data 07.08.2019

  • 3. Miratimi i draft raportit të punës së Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala

   I miratuar
  • 4. Të ndryshme.

 • Të pranishëm: Visar Ymeri , Armend Zemaj , Milaim Zeka , Liburn Aliu , Albulena Haxhiu , Shkumbin Demaliaj , Bekim Haxhiu

  Munguan: Haxhi Avdyli , Blerta Deliu-Kodra , Fikrim Damka

  Të ftuar: \

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i Rendit të Ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e datave 25.07.2019 dhe 05.08.2019

   I miratuar
  • 3. Diskutim rreth vazhdimit të punës së Komisionit pas rrethanave të reja të krijuara lidhur me shpërndarjen e Kuvendit

 • Të pranishëm: Visar Ymeri , Armend Zemaj , Haxhi Avdyli , Bekim Haxhiu , Liburn Aliu , Albulena Haxhiu , Shkumbin Demaliaj

  Munguan: Blerta Deliu-Kodra , Milaim Zeka , Fikrim Damka

  Të ftuar: Kreshnik Gashi - Kryesues i Bordit të Drejtorëve në ARKEP, Besa Shatri-Berisha - Kryesuese e Bordit të Drejtorëve në Telekomin e Kosovës sh.a

  • Rendi i ditës
  • 1. Intervistimi i z. Kreshnik Gashi - Kryesues i Bordit të Drejtorëve në ARKEP,

  • 2. Intervistimi i znj. Besa Shatri-Berisha - Kryesuese e Bordit të Drejtorëve në Telekomin e Kosovës sh.a

 • Të pranishëm: Visar Ymeri , Armend Zemaj , Haxhi Avdyli , Bekim Haxhiu , Blerta Deliu-Kodra , Milaim Zeka , Fikrim Damka , Albulena Haxhiu

  Munguan: Liburn Aliu , Shkumbin Demaliaj

  Të ftuar: Sabaudin Ramaxhiku, anetar i zyres ligjore te Telekomit

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i Rendit të Ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 22.07.2019

  • 3. Intervistimi i Sebaudin Ramaxhiku, Zyrtar Ligjor në Telekomin e Kosovës sh.a

  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Visar Ymeri , Armend Zemaj , Haxhi Avdyli , Bekim Haxhiu , Blerta Deliu-Kodra , Milaim Zeka , Liburn Aliu , Shkumbin Demaliaj

  Munguan: Fikrim Damka , Albulena Haxhiu

  Të ftuar: Anton Berisha, ish Kryetar i Bordit të ART-së

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i Rendit të Ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 11.07.2019

  • 3. Intervistimi i z. Anton Berisha, ish Kryetar i Bordit të ART-së