Vjosa Osmani-Sadriu

Vjosa Osmani-Sadriu

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Mitrovicë
 • Vendi i lindjes Mitrovicë
 • Data e lindjes 17.05.1982
 • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

67%

90 nga 134 seanca

Rangimi: e 36-ta

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

96%

44 nga 46 mbledhje

Rangimi: e 5-ta

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

25%

1 nga 4 pyetje

Rangimi: e 7-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

94%

15 nga 16 votime

Rangimi: e 14-ta

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 03/06/2019 Pyet: Besart Pejë Pyetje per dialogun

  Përshëndetje e nderuara deputete znj.Haxhiu, a mund ta di se pse nuk po rregullohet çështja e punëtorëve të sektorit privat nëpërmjet ligjit, ku qëndron problem apo kujt po i konvenon kjo bllokadë? Falemnderit për mirëkuptim!

 • 11/04/2019 Pyet: bujar osmani Gjilan

  Përshëndetje deputetja znj.Osmani, deshta të pyes rreth autostradës së Gjilan – Prishtinë. A nuk mendoni se po na vështirson rrugën me këtë autostradë sepse unë nuk besoj se kjo është për të mirën e gjilanasëve por vetëm për interes të njerëzve të cilët merren me këtë autostradë.

  12/04/2019

  Autostrada Prishtinë-Gjilan është bërë me qëllim të lehtësimit të udhëtimit të qytetarëve dhe lidhjes me dy akse rrugore, Autostradën Prishtinë-Shkup, dhe Koridorin e tetë që lidhë Evropën Juglindore me Athinën. Ky projekt ka të kryer edhe studimin e fizibiltetit. Unë shpresoj që kompanitë që merren me ndërtimin e këtij projekti t’i përmbahen normave profesionale dhe etike dhe mos të këtë praktika korruptive gjatë realizimit të projektit.

  Përkundër arsyetimit të kësaj autostrade, qeveria e tanishme kanë propozuar edhe autostrada të reja që shkojnë me shpenzime deri në 1 miliardë euro, përkundër faktit që BERZH pati dhënë rekomandim që të kryhet me 70-80 milionë euro. Ky prandaj është keqpërdorim i parasë publike. Qeveria duhet të ndryshojë logjikën e qeverisjes dhe në vend se të shpenzojë mbi 80% të buxhetit në asfallt e paga, duhet t’i drejtojë investimet tek njerëzit, pra në shëndetësi e arsim.

 • 21/02/2018 Pyet: Gentiana Prishtinë

  Në cilësinë tuaj si Kryetare e Komisionit për Punë të Jashtme dhe deputete që jeni marr një kohë të gjatë me këtë fushë, cili është roli juaj për të mbikëqyrë ligjet e Ministrisë së Jashtme sa i përket rritjes së profesionalizmit dhe uljes së ndikimit politik e partiak në diplomaci? 

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Vjosa Osmani-Sadriu

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi