Avdullah Hoti

Avdullah Hoti

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Rahovec
 • Vendi i lindjes Rahovec
 • Data e lindjes 04.02.1976
 • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

91%

122 nga 134 seanca

Rangimi: i 13-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

86%

42 nga 49 mbledhje

Rangimi: i 30-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

75%

3 nga 4 pyetje

Rangimi: i 2-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

88%

23 nga 26 votime

Rangimi: i 27-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 05/08/2019 Pyet: Agim Prishtinë

  I nderuar deputet, cili është qëndrimi i VV-së në lidhje me Ligjin për Objektet pa Leje, përkatësisht për ato objekte të cilat do të futen në listën e pritjes. Babai im i ndjerë ka blerë truall në Prishtië në vitin 1985, ndërsa ka ndërtuar shtëpinë në vitin 1995. Tani në kadastër po figuron që shtëpia jonë është në pronë publike. Si mendoni që t’i zgjedhin këto probleme, me sa kam pa, ekziston një numër i madh i qytetarëve që ka të njëjtat telashe. Me respekt, Agimi!

 • 18/02/2019 Pyet: Hetem Prishtinë

  Përshëndetje z. Hoti pse nuk i delegoni anëtarët e juaj në delegacionin shtetëror për bisedime? Mendoj që edhe nëse bie kjo qeveri, kushdo që vjen në pushtet, bisedimet duhet të vazhdojnë, përdoreni eksperiencat tuaja, si partia më e madhe. Mendoj që krahas kwsaj teme, ka edhe çështje edhe të tjera që janë më rëndësi për shoqërinë në Kosovë që ju duhet t’i ngrisni në rend dite siç janë hapja e një numri të madh të bizneseve siç janë lojërat e fatit, bastoret etj.

  28/02/2019 Pas 9 ditëve

  Është tepër e rëndësishme të kuptojnë të gjithë se Kosova ka kushtetutën ku përcaktohen detyrat dhe përgjegjësitë e të gjitha institucioneve. Ne nuk mund të kthehemi në periudhën para shpalljes së pavarësisë, ku Kosova është përfaqësuar me ekipe dialoguese.

  Na duhet një qeveri legjitime, që ka shumicë në Kuvendin e Kosovës, që mund të flasë në emër të shumicës së qytetarëve të Kosovës. Vetëm një qeveri e tillë mund ta përfaqësojë Kosovën në procesin e dialogut dhe në të gjitha proceset e tjera. Vetëm zgjedhjet e lira mund të sigurojnë një qeveri të tillë.

  Lidhur me lojërat e fatit, ne e kemi ngritur shqetësimin për qasjen që ka kjo qeveri, e cila pretendon të rrisë punësimin përmes promovimit të lojërave të fatit. Kjo logjikë qeverisëse është për keqardhje. Kosova nuk mund të kthehet në vend ku lulëzojnë kazinotë, por do të jetë vend ku lulëzojnë biznese prodhuese e shërbyese me vlerë të lartë të shtuar që konkurojnë me bizneset evropiane.

 • 16/02/2019 Pyet: Fatmir Prishtinë

  Përshëndetje z. Hoti, desha t’iu pyes a do e sillni në Kuvend përsëri një amendamemt për të mos lejuar që zv.ministrat të paguhen edhe pasi ta përfundojnë mandatin e tyre ose një amendament tjetër që mos të merrni pagë më shumë (në komisione, seanca etj) pasi paga juaj bazë është shumë e lartë, a do t’I ndërrmerrni këto iniciativa ju deputetët e LDK-së së bashku me VV pasi jeni se bashku në opozitë tani?

  28/02/2019 Pas 11 ditëve

  Ligji për pagat është kaluar nën presion dhe pa diskutim substancial me të gjithë personat që preken nga ky ligj. Mendoj se ligji duhet kthyer prapa dhe të diskutohet gjerësisht. Diferencat në paga në mes të niveleve të ndryshme janë të pa justifikueshme. Po ashtu, përfitimet e zyrtarëve të lartë pas mbarimit të mandatit të tyre nuk janë definuar si duhet. Ka mjaft praktika lidhur me këto çështje që duhet të merren në konsiderim. 

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Avdullah Hoti

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi