Dardan Sejdiu

Dardan Sejdiu

 • Vendbanimi Prishtinë
 • Vendi i lindjes Prishtinë
 • Data e lindjes 13.08.1979
 • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

76%

102 nga 134 seanca

Rangimi: i 32-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

71%

61 nga 86 mbledhje

Rangimi: i 67-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 2 pyetje

Rangimi: i 8-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

78%

7 nga 9 votime

Rangimi: i 40-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 06/03/2019 Pyet: Lulzim Prishtinë

  Përshëndetje i nderuar deputeti Sejdiu, a mund të më sqaroni në lidhje me Ligjin për Pagat pasi që siç po flitet kanë hyrë edhe ndërrmarrjet publike (KEK dhe Telekom). Pyetja është se a do të ketë zbritje të pagave në këto dy ndërrmarrje për të gjithë punëtorët apo vetëm për menaxhmentin e lartë?

 • 04/03/2019 Pyet: Melos Fushë Kosovë

  Përshëndetje z.Sejdiu, pyetja ime ka të bëj me pensionet e dyfishta për familjet e dëshmorëve. Si komision si e keni paraparë ta rregulloni këtë çështje? Keni përmendur një tavan por si do veprohet në rast se ta zëmë bashkëshortja e dëshmorit që ka punuar 44 vite në arsim bashkë me bashkëshortin përfshirë edhe vitet 1990-1999 në arsimin shqip. Si do e merr kompenzimin e vet për pension kontributpagues, shtesën për vitet 1990-1999, shtesën për vitet 1990-1999 për bashkëshortin pasi edhe ai ka qenë mësimëdhënës në atë kohë dhe pensionin për familje të dëshmorëve?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Dardan Sejdiu

PSD

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi